Bloggen er din profil på internett, la den gjenspeile deg!

Bloggen er din profil på internett, la den gjenspeile deg!

Eksempel på bruk av livsstrøm på en blogg

Eksempel på bruk av livsstrøm

Har du noengang tenkt på hvor mange nettsider du har registrert deg på og bruker daglig? Som aktiv nettbruker er vel Facebook, Youtube og Twitter bare toppen av kaka? Hadde det ikke vært greit å kunne samle alle tjenestene du bruker på internett på et sted, og på den måten bygge opp en blogg der du har alt på en plass?

Nettopp det kan du gjøre med bloggen din på isay.no. Vi er stolte av å kunne tilby brukerne våre muligheten til å integrere alle de store nettjenestene som facebook, twitter og youtube direkte i bloggen. Det er også støtte for over 50 andre nettjenester, komplett liste finner du i kontrollpanelet ditt. Det er også mulighet for å legge inn alle tjenester som publiserer en rss feed så uansett hvor rare og særegne sider du er medlem av så bør det være mulig å integrere dem. På den måten kan du holde alle rundt deg oppdatert med hva du sier og gjør på på internett, fra de sosiale mediene du velger.

Til høyre ser du et eksempel på hvordan strømmen for en blogg ser ut, du kan trykke på bildet for å se hvordan livsstrømmen er integrert i bloggen. Tjenestene som er lagt til er Facebook, Twitter og Youtube. I tillegg kommer det innlegg fra selve bloggen, fiffig ikke sant? Du kan selvfølgelig tilpasse din strøm til de tjenestene du bruker, og droppe de du ikke er fan av. Strømmen kan du enkelt inkludere i bloggens sidekolonne med en widget og du kan velge hvor mange hendelser som skal vises.

Er dette noe du har lyst til å legge inn på bloggen din? Les videre, først og fremst må du ha en blogg hos isay.no (duh). Videre er det bare å følge instruksjonene nedenfor.

lifestreammenu

Livsstrømmenyen

Det første du må gjøre er å logge inn på kontrollpanelet ditt og aktiverte innstikket som heter «Lifestream». Dette gjør du under «Innstikk» menyen.
Etter at innstikket er aktivert vil du få opp et ekstra menyvalg i bloggdashbordet ditt, du kan se hvordan det ser ut på bildet til høyre.

For å begynne å legge inn innhold i strømmen din klikker du på «strømmer» lenken og velger den tjenesten du vil legge til. F.eks Youtube. Tast så inn ditt Youtube brukernavn og klikk på lagre. Var ikke det enkelt? Bare repeter denne prosessen for alle tjenestene du vil legge til. Tilslutt klikker du deg videre til «widgets» under «Utseende» menyen og legger til lifestream widgeten der du vil ha den. Fikk du det til? Om du trenger hjelp, er det bare å skrive i kommentarfeltet nedenfor eller ta kontakt. Lykke til!

2 kommentarer til “Bloggen er din profil på internett, la den gjenspeile deg!”

  1. terje sier:

    Det jeg skriver her under Psaudonym (eller hva det heter) – Kan det komme ut til arbeidsgiver, etc. Med navn, osv?

  2. Robert sier:

    Hei Terje,

    Så lenge du ikke selv legger ut personlig identifiserbar informasjon vil ingen andre kunne finne ut hvem som skriver bloggen. Du bestemmer selv om du vil benytte en pseudonym eller fullt navn.


© 2010 - 2021 isay.no Alle rettigheter forbeholdt.